Accident Cluj: O masina a luat foc dupa ce a lovit doua autoturisme si a intrat intr-un semafor. In Marasti.

Updated on mai 28, 2015 Miercuri seara, un tânăr șofer de 27 de ani din Dej, a scăpat ca prin minune cu viață, după ce mașina pe care o conducea a luat foc în cartierul clujean Mărăști.

Potrivit polițiștilor, șoferul a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a lovit două mașini, apoi s-a izbit cu mașina de stâlpul unui semafor electric, pe care l-a avariat, iar autovehicululu a fost imediat cuprins de flăcări.

foto: Arhiva
foto: Arhiva

„În fapt, în jurul orei 23:00, un bărbat, de 27 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Pe fondul consumului de alcool, şoferul ar fi acroşat două autovehicule, după care ar fi intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al semaforului electric, aflat la intersecţie cu strada Branului.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani a luat foc.În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj prezentat de Vocea Transilvaniei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să fie responsabili în trafic. De cele mai multe ori, şoferii aflaţi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe conduc cu viteză excesivă, se angajează în depăşiri neregulamentare sau execută viraje periculoase, punând astfel în pericol siguranţa participanţilor la trafic!

error: Content is protected !!