Accident Cluj: Doua masini de Politie s-au lovit si au avariat un autoturism parcat. “Mi-au lasat bilet ca a fost lovit, dar sa ma prezint la Politie si m-au tot purtat ca ba era liber nu stiu care”

Updated on mai 27, 2015 Ghinion teribil pentru un şofer clujean, care şi-a găsit avariat autoturismul parcat pe strada Baba Novac.

După câteva drumuri pe care le-a făcut la Poliţie, acesta a aflat că autoturismul său a căzut victimă colaterală unui accident tocmai între două maşini de Poliţie.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 16 mai, atunci când conducătorul auto şi-a găsit maşina lovită pe strada Baba Novac.

Acesta a găsit, însă, şi un bilet lăsat de poliţişti pe maşină, în care i se cerea să se prezinte la o secţie de Poliţie în urma acestui accident, acolo unde a şi aflat, exact, ce i s-a întâmplat autoturismului său.

“Mi-au lăsat bilet că a fost lovit, dar să mă prezint la Poliţie şi m-au tot purtat că ba era liber nu ştiu care, ba era pe teren. Oricum, unul era pe contrasens pe sens unic, în misiune, şi unul era în trecere”, a declarat pentru citynews.ro unul dintre şoferii clujeni care a căzut victimă accidentului dintre cele două maşini de Poliţie, conform căruia alte două autoturisme parcate ar fi fost avariate în urma impactului.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, cele două maşini ar fi fost ambele în misiune, însă a început şi o anchetă internă în acest caz pentru a se stabili exact cauzele producerii accidentului.

error: Content is protected !!