Florian Walter pleaca de la U Cluj: “Va descurcati cum stiti”

Updated on aprilie 13, 2015 U Cluj se află pe locul 13 în Liga 1, prima poziţie retrogradabilă, dar aceasta este doar una dintre problemele majore cu care se confruntă clubul. Finanţatorul principal, Florian Walter, este hotărât să plece de la Cluj şi să nu mai investească la echipă.

Florian Walter ar fi anunţat deja că doreşte să renunţe la echipă imediat după încheierea sezonului.Finanţatorul l-a informat pe Vlad Munteanu că din stagiunea următoare echipa trebuie să supravieţuiască fără ajutorul său: “De acum înainte vă descurcaţi cum ştiţi”, ar fi fost mesajul lui Walter.

Situaţia de la Universitatea Cluj este una extrem de complicată. Mai mulţi jucători nu şi-au primit salariile de luni bune, iar o parte dintre ei au acţionat clubul în instanţă.

“E greu, venim după patru meciuri în nouă zile, ne este foarte greu! Situaţia clubului nu e tocmai roz. Sunt restanţe financiare de patru luni deja, acest lucru ne afectează. Ne-au zis că nu au bani să ne plătească!

foto: FC Universitatea Cluj
foto: FC Universitatea Cluj

Orice detaliu contează, săptămâna viitoare avem jucători care nu îşi pot plăti chiria şi nu le mai deschid uşa proprietarii”, a declarat Raul Ciupe după victoria obţinută de U Cluj în faţa rivaliei CFR, citat de stiridesport.ro si preluat de prosport.ro.

În condiţiile date, societatea care administrează clubul poate cere falimentul, mai informează sursa citată. În eventualitatea în care U Cluj va retrograda şi va pierde implicit şi banii din drepturile TV, echipa nu va mai avea suficiente fonduri pentru a susţine planul de reorganizare şi va fi nevoită să înceapă de la “zero”, din liga a patra.

error: Content is protected !!