Finala Cupei Romaniei pe Cluj Arena? Joi se decide. Astazi „U” – CFR in semifinale, meciul retur

Updated on aprilie 1, 2015

Actualul sezon din Cupa României ar putea fi unul istoric pentru echipa clujeană care va ajunge în finală. Pe lângă faptul că “U” şi CFR vor disputa cel mai important derby local din istorie, în penultimul act, una dintre cele două va avea şansa de a ridica trofeul chiar la Cluj.

Deşi iniţial Naţional Arena era în pole-position pentru organizarea finalei, faptul că în ultimul act va fi o echipă din Cluj i-a făcut pe mai marii de la FRF să ia serios în considerare Cluj Arena pentru organizarea finalei. Înainte de Adunarea Generală de luni s-a discutat despre acest aspect, Gheorghe Chivorichian fiind unul dintre cei care susţin această idee.

Joi, în cadrul Comitetului Executiv se va supune la vot locul de disputare al finalei, dar se pare că stadionul din Cluj are întâietate în faţa Arenei Naţionale. Se pare că doar Valeriu Argăseală îşi doreşte o finală la Bucureşti, anunță prosport.ro

Astfel, Universitatea Cluj are un motiv în plus să-şi dorească accederea în ultimul act, visând la o finală pe propriul teren, cu stadion plin. “Ar fi un vis pentru noi să jucăm finala”, a spus Adrian Falub.

CFR, în schimb, s-ar afla într-o situaţie ciudată, fiind pusă să joace o eventual finală chiar pe stadionul rivalei. Totuşi, acest stadion a purtat noroc CFR-ului, echipa din Gruia câştigând două trofee pe arena rivalilor, în 2008 şi în 2012.

Miercuri şi joi, de la ora 21:30, au loc manşele retur ale celor două semifinale ale Cupei României. În tur, CFR Cluj şi “U” Cluj au remizat 0-0, iar Petrolul şi Steaua FCSB au făcut 1-1.

error: Content is protected !!