Cluj: Oman Air cauta insotitoare de zbor. 1.500 de dolari salariul

Updated on martie 19, 2015 Compania aeriană Oman Air caută însoţitoare de zbor, iar la Cluj se vor face recrutările pentru posturile care vor fi plătite cu până la 1.500 de dolari.

Potrivit unui comunicat al RSC Consulting, agenţia de plasare care se ocupă de recrutări, remis Vocea Transilvaniei, acţiunea are în vedere angajarea a 50 de românce în cadrul companiei de aviaţie de stat Oman Air din Orientul Mijlociu.

„Cerințele obligatorii pentru candidate sunt vârsta minimă de 23 ani și maxim de 35 de ani, înălţime minimă 160 cm, greutate proporţională cu înălţimea, abilitatea de a înota, fluenţă în limba engleză (scris și vorbit), fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere.

Angajatorul Oman Air oferă tinerelor care vor fi angajate un salariu mediu lunar situat între 1.200-1.500 USD, transport gratuit către şi de la locul de muncă, cazare, uniformă gratuită, asigurare medicală şi asigurare în caz de accidente, 36 zile de concediu/an”, potrivit Vocea Transilvaniei.

Evenimentul de selecție cu angajatorul Oman Air, aflat pentru prima dată în România, va avea loc vineri, 20 martie 2015, începând cu ora 8:00, la Hotel Ramada din Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!