Cluj: „Domnule Boc, eu platesc ca prostul taxe si impozite locale pentru ca dumneavoastra sa dati 500.000 lei (!!!) Asociatiei Tinerilor Ortodocsi?”- Reactia unui tanar cand a aflat cum a impartit Primaria banii orasului

Updated on martie 11, 2015 118 asociaţii nonprofit clujene au primit bani de la Primărie, pentru evenimente de interes mai mult sau mai puţin general. Suma totală cu care au fost finanţate aceste evenimente este de 9,7 milioane de lei, 1,77 milioane de euro.

Cum era de aşteptat, cei mai mulţi bani s-au dus către asociaţiile reunite sub titulatura Federaţia SHARE, care se ocupă de evenimentele Clujului – Capitală Culturală a Tineretului 2015. TIFF, brandul pe care Clujul ar putea să îl afişeze la intrările în oraş, ca eveniment reprezentativ pentru urbe, a primit un milion de lei.

Pe locul trei s-a înghesuit biserica: 500.000 de lei merg la Asociaţia Tinerilor Ortodocşi pentru binecuvântatul proiect Tinerii ortodocşi – împreună pentru viitorul Europei, anunta Ziua de Cluj.

Cei 500.000 de lei pentru Asociaţia Tinerilor Ortodocşi a starnit indignarea unui clujean care a scris pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc.

Cluj: „Domnule Boc, eu platesc ca prostul taxe si impozite locale pentru ca dumneavoastra sa dati 500.000 lei (!!!) Asociatiei Tinerilor Ortodocsi?”- Reactia unui tanar cand a aflat cum a impartit Primaria banii orasului 1Dani Stoian:

„Domnule Boc, eu platesc ca prostul taxe si impozite locale pentru ca dumneavoastra sa dati 500.000 lei (!!!) Asociatiei Tinerilor Ortodocsi?

Sper sa nu credeti ca o sa fiti reales anul viitor! Niciunul din proiectele mari ale orasului( sistemul de ticketing, pistele de biciclete, daramarea cotetelor-garaje) nu a fost dus la bun sfarsit si mai toate promisiunile dumneavoastra nu s-au concretizat. In ultimii doi ani nu s-a facut nimic concret care sa ii ajute pe clujeni.

Sala Polivalenta poate fi considerata o exceptie, dar ea nu a rezolvat nicio problema de zi cu zi a clujenilor.
Cele 40 de autobuze sunt si ele bune, dar s-au platit pe credit. Se putea face proiect pe fonduri europene si cumparati cu aceeasi bani 100 de troleibuze si se extindea reteaua de troleibuz in oras.

Exista atatea proiecte care s-ar putea face pe fonduri europene si care ar ajuta orasul foarte mult, dar atat dumneavoastra,cat si subalternii din primarie, va ascundeti in propria cochilie si nu doriti sa confruntati oamenii.

Daca un proiect nu poate fi atribuit unei firme “de casa”, atunci se uita de el. Daca se face cu o firma de casa, atunci ne facem publicitate peste tot la demararea proiectului si apoi uitam de el(vezi bicicletele de inchiriat si sistemul de ticketing)”.

error: Content is protected !!