Cluj: „De ce trebuie sa ne inghesuim ca oile in 43 b? De ce trebuie sa circulam in conditiile din 1988?”

Updated on martie 4, 2015 Sorin Grigorov din Cluj sesizeaza Ptimaria pe platforma domnuleprimar.ro in legatura cu modul cum se circula pe linia 43b. El este revoltat ca „trebuie sa ne inghesuim ca oile” in conditiile in care plateste abonament.

„Domnule primar ma numar printre multi clujeni care lucreaza pe Calea Turzii avand program de la 8 la 16.30.

Va rog sa sezizati conducerea CTP in legatura cu asigurarea transportului nostru cu linia 43 b. In fiecare dimineata masina de la ora 7.20 este arhiplina si intotdeauna este una mica nu articulata. Foarte multi copii de scoala vin cu aceasta masina desi au cu 5 min inainte inca un 43 normal.

De ce trebuie sa circulam in conditiile din 1988? Noi cei care platim abonament de ce trebuie sa ne inghesuim ca oile in 43 b?

In restul zilei desi nu sunt ore de varf masinile sunt articulate dar la ora de varf e una simpla care deabea urca Frunzisului.

Va rog sa-mi spuneti si care e logica amplasarii inca unei statii la urcare pe Frunzisului, vis-a-vis de biserica penticostala? De ce la urcare sunt 2 statii si la coborare doar una pe str Frunzisului. Nimeni nu urca si nimeni nu coboara la statia respectiva. Probabil comunitatea penticostala a facut presiuni pt aceasta statie dar ea nu se justifica dimineata la 8.

Doar ne face pe noi, sa ajungem mai tarziu la munca, totul fiind la limita (un ambuteiaj, o ploaie sau o ninsoare ne face pe noi cei de pe Calea Turzii sa intarziem)

.Dupa oprirea nejustificata in statia respectiva deabea reuseste soferul sa urneasca autobuzul arhi-incarcat. Speram sa avem si noi in curand (cu ajutorul d-voastra) conditii decente de transport. Pentru care platim, nu beneficiem de gratuitati……

error: Content is protected !!