CNA: La Cluj va fi lansata o noua televiziune de stiri, NCN

Updated on februarie 18, 2015 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, în şedinţa de marţi, o licenţă audiovizuală televiziunii de ştiri NCN Cluj-Napoca, care este deţinută de jurnalistul Liviu Alexa.

“(La Cluj, n.r.) nu există un public informat despre ce se întâmplă în societate, iar absenţa unei televiziuni de ştiri corecte, dinamice, face ca această comunitate să fie dezbinată (…) Programul pe care noi îl propunem pare la prima vedere unul modest (şase ore de program în direct şi 18 ore de programe în reluare, n.r.). Este ceea ce eu pot să susţin ca manager că pot să duc până la capăt”, a spus Liviu Alexa.

Răspunzând unei întrebări adresate de membrii Consiliului privind societatea care a solicitat licenţa, respectiv Pagina Ciudatului SRL, Liviu Alexa a spus denumirea provine de la prima sa rubrică de reportaje, de autor, potrivit Mediafax. “Mi s-a spus că scriu ciudat de bine”, a spus Liviu Alexa, precizând că, în ultimii şapte ani, a coordonat numeroase proiecte în media, între care şi site-ul online Ziarul de Cluj.

Investiţia în lansarea acestei televiziuni se ridică la 110.000 de euro, fiind asigurată din fonduri ale lui Liviu Alexa şi din credite.

error: Content is protected !!