Cluj: „Domnule Primar, Credeti ca ne face cinste sa nu avem piste pentru biciclisti ? Ma refer la piste reale, nu la desene pe asfalt”

Updated on februarie 16, 2015

Au trecut mai mult de patru ani de la semnarea contractului de finanțare europeană de peste 13 milioane de lei, pentru pista de biciclete metropolitană Apahida – Cluj-Napoca – Floreşti, staţii de biciclete şi vehicule pe două roţi, iar clujenii așteaptă în continuare piste pe care să nu fie nevoiți să evite pietoni, mașini și alte obstacole.

Pe platforma domnuleprimar.ro un clujean își exprimă dezamăgirea față de situația în care se află orașul în privința pistelor de biciclete și spune că așteaptă de la primărie o minune.

„D-le Primar,
ne aflam in UE din 2007, anul acesta sunt 9 ani de la marea aderare, mai suntem si Capitala Europeana a Tineretului. Credeti ca ne face cinste sa nu avem piste pentru biciclisti ? Ma refer la piste reale, nu la desene pe asfalt. Pista reala = pista unde sa nu dai peste pietoni si peste mame cu carucioare, sa nu dai peste masini. Daca vreu sa merg dintr-un cartier in altul sa pot sa o fac in siguranta atat pentru mine cat si pentru cei din jur. Sa nu mai spunem cat de minunat ar fi sa avem piste si in zona din jurul Clujului (Floresti,Gilau,Tarnita,Apahida,Cojocna….), stiu ca nu sunteti Primar peste tot, dar poate reusim aici in Cluj-Napoca o minune . Va doresc succes si sa puneti un mai mare accent pe biciclisti. Suntem multi !”

error: Content is protected !!