Cluj: Reincep lucrarile la trama stradala din oras

Updated on februarie 13, 2015

De luni 16 februarie lucrarile la trama stradala vor fi reluate anunta reprezentantii primariei Cluj Napoca. Reabilitarile fac parte din proiectul „Modernizare trama stradală şi acces la zona industriala în Municipiul Cluj-Napoca”.

Lucrarile, executate de Asocierea Diferit & Kiat Group Construct, constau in amenajarea unui sens giratoriu pe Calea Baciului, la intersecţia cu strada Corneliu Coposu şi Tudor Vladimirescu.

De asemenea va fi reabilitata str. Oaşului- tronsonul cuprins între str. Decebal şi Valea Chintăului, Bd. Muncii de la intersecţia cu str. Oaşului până la Sinterom, respectiv de la intrarea în CUG până la str. Cpt. Grigore Ignat, str. Plopilor între str. Primăverii şi Splaiul Independentei.

„Pe durata lucrărilor se vor crea restricţii de circulaţie, dar se va asigura circulaţia pe câte o bandă pe sens ori circulaţia pe o banda cu piloţi de dirijare şi se interzice oprirea, staţionarea şi parcarea. Lucrările  vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere. Ne cerem scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie”, au anunţat reprezentanţii primăriei clujene, citati de citynews.ro

error: Content is protected !!