Cluj: „Nu exista o pubela pentru gunoaie la intrarea cimitirului Manastur, iar gunoaiele din cimitire sunt aruncate in valea care traverseaza strada”

Updated on februarie 4, 2015 Clujeanul Neamtu Adrian, reclama Primariei pe platforma domnuleprimar.ro ca la cimitirul Manastur nu sunt cosuri de gunoi.

„A trecut o saptamina de la ultima sesizare privind gunoaiele de pe str Urcusului, si nu s-a intimplat nimic vizibil. Nu exista o pubela pentru gunoaie la intrarea cimitirului Manastur, iar gunoaiele din cimitire sunt aruncate in valea care traverseaza strada.

In plus, nu exista cosuri de gunoi pe toata strada Urcusului, o strada circulata de catre studentii de la Agronomie, rudele decedatilor din cimitir, si alti cetateni care locuiesc in zona. Toata strada Urcusului este plina de gunoaie.

Cluj, Manastur
foto: Mihael celo

Va rog din nou sa rezolvati problema de mai sus prin montarea unor cosuri de gunoi pe stilpii de energie electrica existenti si prin amplasarea unei pubele la intrarea in cimitir, pentru a pastra aceasta zona curata, ca si tot orasul Cluj Napoca, capitala europeana a tineretului” spune Neamtu Adrian.

error: Content is protected !!