Cluj: Bonjour Residence a dat startul vanzarii apartamentelor din blocul E6

Updated on ianuarie 6, 2015 Elite Grup, dezvoltatorul Bonjour Residence a demarat constructia celui de-al 6 lea imobil din ansamblul care se contruieste in cartierul Buna Ziua in vara anului 2014 si va fi finalizat cu CF,  in primavara acestui an.

Noul imobil va avea avea 2 scari, cu regim de inaltime S+P+2E , respectiv S+P+8E. La parter sunt prevazute 6 spatii comerciale. Imobilul va avea 57 de  apartamente cu 1 pana la 3 camere, majoritatea fiind de 2 camere, in total 16 tipuri de apartamente. Apartamentele de la parter vor beneficia de gradina care se va regasi in extrasele CF ale apartamentelor respective. Apartamentele de la etajele superioare se bucura de o priveliste aparte.

nfnf

Apartamentele din acest imobil vor avea centrala proprie de apartament si vor fi semifinisate, iar dezvoltatorul va oferi posibilitatea clientilor cumparatori sa aleaga, la preturi speciale, unul dintre tipurile de finisaje existente in apartamentele care vor fi amenajate ca showroom, sau sa opteze pentru finisarea apartamentelor pe cont propriu, cu materialele dorite.

Toate apartamentele se vor incadra la TVA de 5% si vor putea fi achizitionate prin programul Prima Casa sau prin alte tipuri de credite. Se pot incheia antecontracte de vanzare cumparare in faza actuala a constructiei.

error: Content is protected !!