In Cluj au fost construite aproape 50 de locuinte sociale! Apartamentele cu doua camere au 70 de metri patrati

Updated on februarie 4, 2015 La Cluj-Napoca a fost dat în folosință, miercuri, un bloc cu 46 de locuințe sociale, construit în apropierea gării din oraș. Primarul Emil Boc a fost cel care a înmânat cheile locuințelor celor 46 de familii care așteaptă de ani de zile o locuință socială.

„Aștept de patru ani de de zile să primesc o locuință socială, mereu mi s-a zis că nu sunt eligibilă. Dar nu mi-am pierdut speranța și acum ne-a ajutat Dumnezeu. Avem patru copii, ne prinde bine apartamentul acesta”, a spus o femeie care a primit un apartament cu două camere.

Tot de patru ani de zile aștepta o locuință și pictorul clujean Gheorghe Aștilean, imobilizat într-un scaun cu rotile. Acum a primit un apartament cu două camere, care măsoară 71 de metri pătrați, și spune că este bine-venită locuința, mai ales că are planuri de căsătorie, potrivit Vocea Transilvaniei.

„De patru ani aștept să primesc această locuință. Am primit inițial o locuință socială, însă nu era pe măsura condiției mele, însă acum e bine. Vom sta mai multe persoane aici, pentru că plănuiesc să mă căsătoresc”, a spus pictorul Gheorghe Aștilean

În noul imobil sunt 16 garsoniere, 11 apartamente cu o cameră şi 19 apartamente cu două camere, iar locatarii plătesc o chirie modică de 2 lei pe metrul pătrat.

Construcția noului imobil de locuințe sociale a fost făcută din fonduri europene, pe locul unde până acum câțiva ani funcționau câteva laboratoare ale Liceului Terapia.

error: Content is protected !!