Incident halucinant la Cluj: un barbat a trecut ilegal de securitatea Aeroportului si si-a facut selfie-uri in cabina pilotului unui avion. Pozele au fost postate pe Facebook

Updated on ianuarie 27, 2015 In condiţiile în care toată Europa este în alertă de terorism, un clujean a reuşit să treacă de securitatea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca fără bilet şi fără să fie controlat. A urcat într-un avion garat lângă terminalul de Sosiri, a făcut câteva poze în cabina pilotului şi le-a pus pe Facebook. Parchetul a demarat cercetările.

Pe contul de facebook al unui clujean au apărut mai multe fotografii din cabina pilotului unui avion Wizz Air. Gabriel (30 de ani) şi-a făcut chiar şi un selfie în cockpit.

Surse din interiorul instituţiei au declarat pentru „Adevărul” că marţi, în jurul orei 6 dimineaţa, a avut loc un incident la Aeroport. Mai exact, un bărbat a reuşit ă intre pe pista de aterizare, utilizând un spaţiu tehnic folosit pentru bagaje. Bărbatul a spart un geam şi a ajuns la câţiva metri de un avion Wizz Air, are era garat în apropierea terminalului. Avionul fusese curăţat şi pregătit pentru cursa pe care urma să o aibă peste câteva ore.

Bărbatul a fost observat de angajaţii aerogării, care au văzut nişte luminiţe în cabina pilotului. Era Gabriel care făcea fotografii.

Au fost alertaţi poliţiştii şi bărbatul a fost găsit în avion, aşteptând să decoleze.

Nu mică le-a fost uimirea, când au aflat că în spatele acţiunii sale inconştiente se află o poveste de dragoste.

Bărbatul voia să ajungă în Anglia la prietena sa, dar nu a mai găsit bilete.

Atunci a încercat una dintre uşile pentru personalul tehnic şi a avut noroc – uşa s-a deschis. De aici până la a se alege cu un dosar penal nu a mai fost decât un pas. La una dintre fotografiile de pe Facebook, clujeanul a postat videoclipul formaţiei „Bere gratis” – La tine aş vrea să vin. Probabil un mesaj către iubita lui: „De-aş fi pasăresă zbor, să ajung unde mi-e dor, La tine aş vrea să vin”. Nu a ajuns, în schimb are de dat explicaţii poliţiei.

Contactat de reporterul Adevărul, Gabriel neagă incidentul. Întrebat cum a reuşit să facă rost de fotografii el a susţinut:

„Eram în trecere şi m-a invitat, domnul pilot până la el în cabină. A spus că îmi face o favoare, dar următorii au să se chinuie…Nu mi-am dat seama la ce se referea în primele secunde…dar coborând pe scările cockpitului şi uitandu-ma în urma…mi-am dat seama imediat. I-am văzut rânjetul, am spus în sinea mea că am să mă duc în munţi. Scârbit de toate lichelele…”

Întrebat dacă el a fost autorul incidentului de la aeroport, Gabriel a spus:

„Pozele au watermark…dacă le văd pe undeva, sunteţi buni de plată la fel ca mine”.

Reprezentanţii Wizz Air contactaţi de “Adevărul” au susţinut că vor trimite un punct de vedere. Directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, David Ciceo, are telefonul mobil închis.

error: Content is protected !!