Cluj: „Ne inghesuim ca sarmalele de nu mai avem nici aer. Domnule Primar, va rog sa analizati modul in care se desfasoara transportul in comun”.

Updated on ianuarie 21, 2015 Tot mai multi clujeni se arata nemultumiti de conditiile in care se circula pe mijloacele de transport CTP. Livia din Cluj a depus o sesizare catre Primaria Cluj pe platforma domnuleprimar.ro in care reclama inghesuirea „ca sarmalele de nu mai avem nici aer”.

ngng

„Domnule Primar,
Va rog sa analizati modul in care se desfasoara transportul in comun din com. Floresti si din Luna cu statie pe Calea Floresti….urmand traseul spre oras.

Este imposibil sa calatoresti intr-o asemenea aglomeratie. Dimineata la ora 7 cand sosesc 2 autobuze mari pline dinspre aceste localitati si coboara in statie pe Calea Floresti, vine de pe str. Bucium cate un autobus cu nr. 9 sau 24 plin tot cu cei din Floresti, ne inghesuim ca sarmalele de nu mai avem nici aer.

Aceste nu sunt conditii de calatorit intr-un oras ca al nostru in care platim taxe si impozite atat de mari. Vrem sa calatorim ca niste cetateni ai orasului Cluj-Napoca….in conditii normale, asa cum a fost in perioada in care transportul de la Floresti se facea cu FANY. Va rog sa gasiti solutii…..
Va multumesc”.

error: Content is protected !!