FELICITARI! Studentii clujeni s-au clasat pe locul 4 la Euro Roma 2014

Updated on noiembrie 20, 2014 Studenții Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca au ajuns din nou cunoscuți în toată lumea. De data aceasta printr-o performanță sportivă. Tinerii care învață la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB s-au clasat pe locul 4 într-o competiție sportivă mondială, “Euro Roma 2014″, desfășurată în Italia, informeaza voceatransilvaniei.ro

Competiția sportivă s-a desfășurata în perioada 13-16 noiembrie 2014 și a cuprins turnee de fotbal, fotbal în sală, baschet, volei, handbal, atletism, tenis şi tenis de masă, la care au participat peste 2.000 de studenți, reprezentând 69 de univesități din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord şi de Sud.

cscs

“Am reusit, prin sport, să facem, la Roma, o pledoarie pentru învăţământul sportiv din Universitatea noastră! Să obţii locul 4 într-o competiţie cu peste 60 de universităţi e un lucru cu adevărat extraordinar”, a declarat prof.univ.dr. Vasile Bogdan, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

error: Content is protected !!