Cluj. Transylvania Music Event: Snap! sau Rudimental?

Updated on noiembrie 21, 2014

Transylvania Music Event aduce, vineri şi sâmbătă, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca „duelul” între două stiluri şi epoci muzicale diferite: nume mari ale scenei electro contemporane se vor întrece în a face atmosferă cu artiştii care au definit muzica dance a anilor ’90.

cdcd

Peste 15.000 de persoane sunt aşteptate în cele două seri ale festivalului. Vineri, 21 noiembrie, la  „Youth party”, cea mai mare petrecere indoor pentru tineri a anului, îi va avea capete de afiş pe Şuie Paparude, Golan, Chicane şi, pentru prima dată în România, Rudimental.

Biletele costă 70 de lei. În cea de-a doua zi a festivalului, la petrecerea „We love the 90 s” de sâmbătă, vor cânta Nana, Span, Loona, Ice MC. Biletele costă 40 de lei. Abonamentele pentru ambele zile costă 80 de lei. (sursa: adevarul.ro)

Vineri, la  „Youth party”, cea mai mare petrecere indoor pentru tineri a anului, cap de afiş este Rudimental, pentru prima oară în concert în România. Artiştii vor fi prezenţi la Cluj în formulă DJ Set (DJ, MC, Solist trompetă), formulă consacrată pentru Rudimental pentru cea mai mare parte a show-urilor pe care le susţin.

Chicane vine la Cluj la doar câteva zile după lansarea celui mai recent album, The Sum of Its Parts, programată pentru 16 noiembrie. Românii vor fi printre primii din Europa ce vor avea şansă să asculte live acest album. Şuie Paparude şi Golan completează primul show al Transylvania Music Event.

error: Content is protected !!