Ce pregateste Primaria Cluj de Ziua Nationala: Cortina de lumini in Piata Unirii, parada militara si concerte

Updated on noiembrie 21, 2014

Primăria Cluj Napoca a pregătit mai multe surprize în acest an de 1 decembrie. Alături de festivitățile de ziua națională se va aprinde, ca în fiecare an și iluminatul de sărbători.

1-decembrie

(MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO)

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că oraşul va fi iluminat în culorile alb-albastru, iar echipamentele şi ornamentele utilizate pentru pieţele din zona centrală vor fi noi.

“Am început montarea instalaţiilor cu care vom asigura iluminatul ornamental festiv din această iarnă, care va fi pornit la 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României. În Piaţa Unirii vom amenaja, în premieră, o cortină de lumini care va avea înălţimea de 20 metri şi lăţimea de 40 de metri. Oraşul va fi iluminat în culorile alb-albastru, iar echipamentele şi ornamentele utilizate pentru pieţele din centrul oraşului vor fi noi în proporţie de 30 la sută”, au spus reprezentanţii primăriei.

Programul evenimentelor organizate de primărie la Cluj-Napoca cu prilejul Zilei Naţionale cuprinde, de la ora 16.00, un spectacol folcloric în Piaţa Unirii, susţinut de Corul Filarmonicii de Stat Transilvania, Corul bărbătesc din Finteuşul Mare, Ansamblul Folcloric Mărţişorul, Sava Negrean Brudaşcu, Ionuţ Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Aurel Tămaş, Dumitru Fărcaş.

error: Content is protected !!