CFR Cluj le da liber unor jucatori de 20 de milioane de euro. Nici banii din drepturile TV nu-i mai pot salva pe clujeni

Updated on noiembrie 14, 2014 Oficialii CFR-ului şi-au luat adio şi de la una dintre ultimele posibilităţi de salvare a clubului. Clujenii nu mai au cum să scoată niciun ban din vânzarea de jucători. Toţi fotbaliştii din lotul ocupantei locului 2 din clasamentul Ligii 1″ clasamentul Ligii 1 îşi vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract şi vor avea câştig de cauză la Comisii pentru că restanţele salariale depăşesc trei luni.

ytyt

Fotbaliştii au amânat până joi intenţia de a-şi depune memoriile, la insistenţele lui Iuliu Mureşan, care a susţinut mereu în faţa vestiarului că problemele se vor rezolva. Miercuri a fost prima zi în care aceştia nu s-au mai antrenat şi au pus un ultimatum conducerii. “Vreau să vorbim cu Iuliu Mureşan şi să ne garanteze că vom primi banii, altfel depunem memorii”, a fost mesajul vestiarului către oficiali, prin vocea “căpitanului” Mario Felgueiras.

Cum Iuliu Mureşan nu a putut da un răspuns satisfăcător pentru jucători şi a plecat în concediu, fotbaliştii au fost anunţaţi ieri de Răzvan Zamfir că sunt liberi să facă ce vor. Aceştia au părăsit vestiarul şi au plecat şi ei în vacanţă până săptămâna viitoare. Cu toţii îşi vor depune memorii pentru a deveni liberi, iar astfel clubul va pierde câteva milioane de euro.(sursa: prosport.ro)

Tade şi Felgueiras, cei mai valoroşi

În acest moment, lotul de jucători alCFR-ului este cotat la 20 de milioane de euro, conform site-ului www.transfermarkt.de. Cei mai curtaţi jucători ai clujenilor sunt Tade, pentru care au existat oferte de 1,5 milioane de dolari, din Golf, Mario Felgueiras (foto mic), cotat la peste 3 milioane de euro şi Ciprian Deac, cotat şi el la aproape 2 milioane de euro. Selecţia naturală a lotului CFR-ului se va face la iarnă, când vor rămâne doar cei care nu îşi vor găsi echipe.

Proprire pe banii de la Ligă

Nici banii din drepturile TV nu-i mai pot salva pe clujeni. Următoarea tranşă ar trebui să intre în ianuarie, dar se pare că aceştia vor intra direct în conturile firmelor care au împrumutat CFR-ul. Cel mai probabil, formaţia clujeană va apela la juniori pentru a-şi completa lotul din retur.

error: Content is protected !!