Un clujean ofera gratuit carti profesorilor de liceu

Updated on octombrie 23, 2014

Victor Miron, clujeanul care a inventat book-selfie-ul, oferă gratuit cartea pe care a scris-o tuturor profesorilor de Limba Română din licee. Columul său, intitulat „Cărţile pe faţă“, ca şi campania de promovare a cititului, a fost lansată în 9 octombrie la Cluj-Napoca. Cartea spune povestea campaniei de promovare a lecturii Cărţile pe faţă şi detaliază motivele care îl fac pe el să citească minim o oră pe zi.

carti-gratis

„Majoritatea oamenilor devin cititori în liceu aşa că rugămintea noastră pentru profesori este ca ei să împrumute cartea şi elevilor. Am fost să prezentăm campania noastră în rândul mai multor clase de liceu. Elevii au reacţionat foarte bine şi s-au arătat dornici să citească mai mult. Deşi am vrea să putem merge în toate clasele de liceu din ţară ne-ar fi imposibil să o facem într-un timp rezonabil. Cu ajutorul profesorilor putem să ajungem la foarte mulţi elevi“, a afirmat Victor Miron. (sursa: adevarul.ro)

Profesorii care doresc această carte sunt rugaţi să trimită un mesaj pe pagina de Facebook a campaniei unde să îşi spună adresa şi liceul la care predau. Preţul cărţii pe care profesorii o vor primi gratuit este 35 de lei sau 30 de lei lei pentru cei care au poza de profil pe Facebook cu o carte. Banii din vânzarea cărţii sunt folosiţi pentru următoarele acţiuni de încurajare a lecturii. Dascăli din Bistriţa, Cluj-Napoca, Bacău, Năsăud, Baia Mare şi Târgu Ocna au contactat deja echipa „Cărţile pe faţă“ pentru a primi cartea.

error: Content is protected !!