Cluj: „Pe Muncii e dezastru (din nou!), podul dinspre gara spre Muncii este inchis de 3 luni, iar mai nou se fac lucrari si pe strada Avram Iancu (soseaua principala care duce spre Floresti)”. Are cineva solutii? Primaria deocamdata nu poate

Updated on octombrie 27, 2014 Clujenii sint tot mai nemultumiti de modul cum se circula in oras. Lucrarile de modernizare a strazilor, lipsa unei sosele ocolitoare catre Floresti au dublat timpul de stat in trafic, dupa cum afirma Ioana Bonda intr-o sesizare catre Primaria Cluj:

444

„Va rog sa incercati sa gasiti solutii pentru a decongestiona putin traficul. Au venit alegerile si dintr-o data o multime de strazi au intrat in reperatii (mai mult sau mai putin necesare). Eu locuiesc in Floresti si lucrez la Emerson, in capat la bulevardul Muncii. Sunt 40 de km pe zi pe care ii petrec in trafic, dar e o necesitate, deci nu pot sa ma plang. Ma astept sa fac 45 de minute pana la serviciu si tot atatea inapoi spre Floresti seara. Dar in ultima vreme aceasta durata s-a dublat! Mi se pare inuman.

Va rog insistent sa veniti cu solutii. Pe Muncii e dezastru (din nou!), podul dinspre gara spre Muncii este inchis de 3 luni, iar mai nou se fac lucrari si pe strada Avram Iancu (soseaua principala care duce spre Floresti).

Cred ca acea centura ocolitoare Cluj-Floresti, despre care se tot vorbea, este singura solutie utila pentru miile de oameni care se afla in aceeasi situatie ca mine” .

error: Content is protected !!