Cluj: Apartamente noi in Sunny Hill – un proiect rezidential de exceptie

Updated on octombrie 27, 2014 Situat in una dintre cele mai linistite zone din Cluj, este format din 6 imobile cu apartamente de 1, 2 si 3 camere, gandite astfel incat sa ofere clientilor posibilitatea personalizarii prin selectarea finisajelor.

Ansamblul Rezidential Sunny Hill este pozitionat in zona de Nord a municipiului Cluj-Napoca, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, avand in apropiere scoli, gradinite, complex sportiv, hipermarket si galerii comerciale, primarie, unitati bancare, dovedindu-se alegerea perfecta atat pentru tinerele cupluri cat si pentru familiile cu copii.

Proiectul dispune de spatii verzi generoase, astfel incat cei care vor locui in aceste apartamente sa se bucure de aer curat, liniste, verdeata, spatii de recreere si tot ceea ce nu pot avea in centrul Clujului. Intreg ansamblul dispune de infrastructura proprie, sistem de securitate si locuri de parcare pentru fiecare dintre cele 67 de apartamente.

Detalii tehnice:
Imobilele se construiesc pe o structura cu cadre de beton armat, zidarie de inchidere exterioara cu termosistem din caramida eficienta termic si polistiren expandat de 35 de cm , iar la interior , zidarii de 25 cm , 15 cm , 10cm. Inchideri de gips-carton in zonele ghenelor si plansee de beton armat . Acoperisul va fi tip terasa circulabila.Constructia va dispune de instalatii sanitare , electrice si de gaz , racordate la retelele existente in zona.

Contact
Adresa: Str. Maramuresului 151 A, Cluj Napoca
Telefon: 0040 720 052 590; Numărul de fax: 0040 364 116 146

error: Content is protected !!