Cluj. Emil Boc: „Calea Turzii este finalizata”

Updated on octombrie 1, 2014 Primarul Clujului este mulţumit de faptul că se circulă „fără probleme” pe una dintre cele mai aglomerate artere din oraş, motiv pentru care a anunţat că lucrările la Calea Turzii sunt finalizate. Asta, deşi mai trebuie turnat încă un strat de asfalt.

44

Termenul de 1 octombrie pentru finalizarea Căii Turzii a fost respectat, în opinia primarului Clujului, Emil Boc. Deşi va mai fi turnat încă un strat de asfalt, iar sensurile giratorii nu au fost modernizate în totalitate, primarul Clujului este mulţumit că se circulă fără probleme, motiv pentru care a anunţat că lucrările au fost terminate. (sursa: citynews.ro)

„Calea Turzii, practic, este finalizată, se circulă, în mare nu avem probleme cu circulaţia şi asta a fost important pentru noi. Amenajarea sensului giratoriu a depins de alte reţele, de introducerea cablurilor în subteran, nu de primărie, însă şi aceste lucrări sunt în grafic. Lucrările la străzile care dau în Calea Turzii se fac pe alte proiecte”, a declarat primarul Clujului. 

Totuşi, până la finalul acestei săptămâni ar urma să mai fie turnat încă un strat de asfalt pe Calea Turzii, stratul de „uzură”, cum îl numesc specialiştii, iar stâlpii de beton de pe trotuare vor trebui îndepărtaţi după ce toate cablurile vor fi mutate pe noii stâlpi metalici.

error: Content is protected !!