Cluj: Tu ce faci in timpul liber ? Evadeaza din monotonie!

Updated on septembrie 5, 2014 222

Participarea la  The Museum  presupune sa fii inchis cu prietenii tai intr-o incapere special amenajata,  formata dintr-o succesiune de puzzle-uri simple sau compuse din mai multe parti ale caror piese sunt ascunse sau incuiate in diferite mecanisme si ascunzatori la care este nevoie de munca in echipa pentru a le descifra micile secrete.

La prima vedere ar putea fi o activitate relaxanta si distractiva dar are mult mai multe beneficii . Pe parcursul jocului, membrii echipei isi exerseaza simtul observatiei , logica, gandirea si memoria . Evadarea nu este posibila daca nu iti activezi gandirea creativa, desi e bine ca fiecare sa cerceteze cate un loc sau un obiect, pentru a scuti timp este absolut esential sa comunici cu ceilalti membri  pentru a pune cap la cap indicii si a le gasi rezolvarea.

The Museum ofera un joc de evadare cu un scenariu complet original. Tema si povestea jocului sunt tipice romanesti cu personaje fictive dar realistice . Scopul nostru e de a crea un mediu perfect pentru o experienta pe cat de distractiva pe atat de utila.

Timpul de evadare obtinut poate face o diferenta calitativa intre echipele care reusesc sa evadeze, dar creeaza si o lista cu punctele slabe din desfasurarea jocului, fiind un feedback perfect pentru inbunatatirea colaborarii intre membri .

Aduna-ti prietenii si experimenteaza CEL MAI COMPLEX JOC DE EVADARE

Mai multe informatii gasiti si pe themuseum.ro sau facebook.com/TheMuseumEscape

error: Content is protected !!