Cluj: Autobuz CTP a luat foc in cartierul Gheorgheni

Updated on septembrie 6, 2014 Pasagerii unui mijloc de transport în comun din Cluj-Napoca au trecut prin momente de groază, după ce un incendiu a izbucnit la autobuzul în care se aflau în după-amiaza zilei de vineri.

22222

Incendiul a izbucnit la un mijloc de transport în comun în cartierul Gheorgheni în jurul orei 19, pe strada Nicolae Titulescu în apropiere de Interservisan. În timp ce se deplasa din direcţia Str. Unirii spre centru, un autobuz a fost cuprins de flăcări. Focul a pornit de la motor, fiind observat de şofer doar în urma avertismentelor celorlalţi conducători auto din trafic, spun martorii. Situaţia nu a fost gravă, pasagerii au fost evacuaţi în siguranţă şi nu au existat răniţi.

După spusele martorilor autobuzul era plin, iar pasagerii au tras o sperietură zdravănă. (sursa: Ziua de Cluj)

“A auzit claxoanele celorlalţi participanţi la trafic şi a încetinit, a tras în staţie. Şoferul unui troleu care era în zonă a intervenit primul şi a sărit. De la motor au fost problemele, era flacără deschisă. Oamenii au fost evacuaţi de îndată şi se vedea pe ei că sunt alarmaţi când ieşeau din autobuz.”, spune unul din martori.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor clujeni pentru a stinge flăcările.

“A fost un incendiu la un autobuz al Companiei de Transport Public, incendiul a pornit de la compartimentul motor. Flăcările au fost stinse în scurt timp, incendiul era deja în curs de lichidare când am ajuns noi. Cauzele incendiului nu se cunosc cu exactitate, sunt în curs de stabilire.”, a declarat din partea ISU plutonier Pop Vasile.

error: Content is protected !!