Cursa Wizzair Cluj – Dortmund a luat foc la aterizarea pe aeroportul din Germania

Updated on septembrie 26, 2014 O aeronavă ce aparține companiei Wizzair și care a decolat vineri dinspre Cluj spre Dortmund, a luat foc la aterizarea pe aeroportul german, informează Realitatea.net. Toate cele 150 de persoane care se aflau la bordul aeronavei se află în afara oricărui pericol.

www

Potrivit sursei citate, aeronava ce a decolat din România a ajuns în Germania vineri, la ora 13:30, dar, la aterizare, s-au petrecut clipe îngrozitoare. Pneurile trenului de aterizare au luat foc, iar cei 150 de oameni aflaţi la bord s-au speriat îngrozitor. Autospecialele pompierilor au intervenit de urgenţă. Pericolul a fost îndepărat, iar pasagerii şi membrii echipajului au scăpat teferi şi nevătămaţi.

Avionul a intrat pe mâna unor tehnicieni, care verifică din ce cauze s-a produs incendiul de la baza aparatului de zbor. Sebastian Scheske, purtătorul de cuvânt al aeroportului, a afirmat că restul zborurilor efectuate acolo nu au fost afectate.

Oficialii WizzAir au reacţionat în urma incidentului de la Dortmund. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

„Zborul Wizz Air de astazi, 26 septembrie, W6 3361 Cluj Napoca – Dortmund a fost intampinat de bridaga de pompieri a aeroportului dupa o aterizare in conditii normale si dupa ce aeronava a rulat pe pista pana la poarta de debarcare, in momentul in care echipajul a detectat o posibila supraincalzire a sistemului hidraulic de langa roti. Dupa aceasta masura preventiva, aeronava a fost inspectata de ingineri si a primit aprobarea pentru zbor. Zborul de intoarcere, Dortmund – Cluj a decolat la 15 :50 ora Germaniei. Wizz Air isi cere scuze pasagerilor afectati dar prioritatea noastra ramane siguranta”, se precizează într-un comunicat oficial al companiei ungare.

error: Content is protected !!