Doua avocate din Cluj si-au RUPT masinile in gropi si au luat despagubiri de la Consiliului Judetean

Updated on septembrie 21, 2014 Directorul RAADPP Cluj, Mircea Avram, a declarat că au fost cazuri și la nivelul județuluiCluj, când oameni care și-au distrus mașinile în gropi au dat CJ Cluj în judecată.

22

Au fost gropile de la Cîmpia Turzii spre zona Albași două avocate și-au distrus mașinile. Au câștigat normal. Au dat în groapă și le-am plătit. Asta este”, a spus Mircea Avram.

El a fost repus în funcția de director al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Privat Cluj de o lună și a declarat că va inventaria toate cazurile în care statul a plătit despăgubiri din cauza unor funcționari care nu au reparat drumurile.

Mircea Avram a spus că a găsit în bugetul Regiei circa 15 – 16 milioane de lei, bani nefolosiți pentru asfaltări, cu toate că drumurile din județ sunt praf. (sursa: stiridecluj.ro)

În plus, o rapidă evaluare a arătat că în ultimii 2 ani nu a fost asfaltat niciun drum județean. Banii s-au dus pe studii de fezabilitate la drumuri care nu erau în nicio urgență sau pe plombări.

error: Content is protected !!