Primaria Cluj ar putea amplasa o cismea in zona de alergare de la Sala Sporturilor

Updated on august 23, 2014 Clujenii care aleargă pe platoul din vecinătatea Sălii Sporturilor vor avea la dispoziţie o cişmea de unde să se hidrateze, în funcţie de „posibilitatea racordării cişmelelor la reţeaua de alimentare cu apă potabilă şi canalizare”.

444

Reacţia primăriei clujene a venit după o solicitare a consilierului local Ioan Bîldea, potrivit căruia mai mulţi clujeni care aleargă pe malul Someşului se plâng de lipsa unei cişmele în zonă. (sursa: Citynews.ro)

„În funcţie de posibilitatea racordării cişmelelor la reţeaua de alimentare cu apă potabilă şi canalizare vom propune spre aprobare montarea unei cişmele în vecinătatea zonei de alergare şi a pistei de biciclete din zona platoului Sălii Sporturilor, cu menţiunea că este necesar obţinerea avizului de la Compania de Apă Someş SA. După obţinerea acestui aviz, ţinând cot de soluţia care va fi avizată, se va demara procedura de achiziţie. Până în prezent s-a demarat achiziţia pentru montarea a două cişmele în municipiul Cluj-Napoca, una dintre locaţii fiind în zona foişorului amenajat pe malul Someşului, cartier Grigorescu”, se arată în răspunsul trimis de către municipalitate.

error: Content is protected !!