In premiera la Cluj, opera rock “Jesus Christ Superstar”

Updated on august 22, 2014 În premieră pentru scena clujeană, la Casa de Cultură a Studenţilor a avut loc premiera operei rock “Jesus Christ Superstar”, cu prilejul Zilelor Culturale Maghiare. Spectacolul s-a jucat cu casa închisă, peste 1000 de oameni participând la reprezentaţie.

Următoarea reprezentaţie a spectacolului a fost programată pentru duminică, 24 august, de la ora 20.

cluj789
FOTO: Tiberiu Fărcaş / clujulcultural.ro Citeste mai mult: adev.ro/nanzlr

Celebra operă rock compusă în 1970 de Andrew Lloyd Webber şi Tim Rice a fost prezentată în premieră publicului clujean, cu prilejul Zilelor Culturale Maghiare.

Sala Casei de Cultură a Studenţilor a fost neîncăpătoare pentru publicul participant. Pe scenă, au urcat mai multe nume cunoscute ale muzicii rock: Răzvan Krivach (foto), fost concurent la Eurovision (în rolul lui Iisus), Dudu Isabel, fost concurent la Vocea României (în rolul lui Iuda) şi Andi Ghost, solistul trupei Altar (rolul Herod). Foriş Ferenczi Johanna a interpretat rolul Mariei Magdalena, iar Tiberiu Simu rolul apostolului Petru.

Regia a fost semnată de tânăra Jancso Hajnal, care a propus un spectacol cu un decor minimalist, mizând pe jocul actorilor, dar şi pe prestaţia corpului de balet.

error: Content is protected !!