Emil Boc: „Romania este pregatita sa aiba o femeie in functia de presedinte”. Tu ai vota o femeie in functia de presedinte?

Updated on august 28, 2014 Fostul premier Emil Boc spune că nu pleacă din PDL şi că nu a avut nicio discuţie cu Vasile Blaga în acest sens. El şi-a manifestat din nou susţinerea faţă de Elena Udrea, spunând că România este pregătită să aibă o femeie în funcţia de preşedinte.

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă va demisiona din PDL, Emil Boc a răspuns negativ, transmite corespondentul Mediafax. “Nu. Alte comentarii nu am de făcut”, a spus Boc. Întrebat, în continuare, dacă Vasile Blaga i-a cerut şi personal, nu doar în presă, să plece din PDL, Boc a spus nu a avut nicio discuţie cu preşedintele formaţiunii. “Adversarul meu este USL, în forma rămasă, PSD, evident, nu în partea dreaptă sunt adversarii mei”, a mai spus Emil Boc.

boc

România e pregătită pentru un preşedinte femeie  

El consideră că România este pregătită pentru un preşedinte femeie. “Întotdeauna a fost un început cândva. Orice drum începe cu primul pas şi trebuie să înceapă la un moment dat. Aşa a fost peste tot în lume. De ce în România să nu poată ajunge o femeie preşedinte? Să renunţăm la prejudecăţi şi la clişee şi să votăm omul, în funcţie de ceea ce spune, de ceea ce a făcut şi de proiectul pe care îl are. Dacă va reuşi acest lucru, va fi cu atât mai bine pentru fiecare”, a menţionat fostul premier. De asemenea, întrebat dacă se gândeşte să o sprijine sub o formă sau alta pe Elena Udrea în campania electorală, Emil Boc a spus că aceste aspecte urmează să fie discutate. Încă nu a început campania electorală. Nu am avut încă o discuţie”, a mai spus Emil Boc. (sursa: adevarul.ro)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, referitor la faptul că Emil Boc o susţine pe Elena Udrea la Preşedinţie că, “dacă Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid” şi a arătat că nu este “deloc demn acest demers”.

error: Content is protected !!