Cluj: S-a redeschis Terasa Chios, singura terasa cu traditie din centrul orasului

Updated on august 22, 2014 Terasa CHIOS, singura terasă cu tradiție din centrul Clujului, s-a redeschis pentru toți clujenii și nu numai, venind cu o imagine mediteraneană în urma lucrărilor de renovare și modernizare de la începutul acestui an.

În primele ore ale dimineții, la CHIOS puteți savura preparatele unice din meniul de mic dejun. Fie că alegeți un Smoothie cu morcovi și portocale, un French toast CHIOS sau o Bărcuță cu pesto și mozarella puteți fi siguri că vă veți lua porția de energie atât de importantă pentru întreaga zi chiar din centrul Clujului.

12525_289617817888507_3482316650285323_n

(foto:Cristi Vescan Photography )

De asemenea, puteți continua experiența culinară CHIOS cu preparate din noul meniu a la Carte. Astfel, la CHIOS veți putea savura salate, supe, preparate cu specific mediteranean, mâncăruri tradițional-românești, dar și preparate specifice bucătăriei americane. Bineînțeles că nu am uitat nici de deserturi, cele mai dulci momente dintr-o călătorie culinară. Meniul de bar și Cartea de vinuri CHIOS vin să completeze perfect experiența culinară de la CHIOS.

Atmosfera relaxantă, decorurile moderne, natura luxuriantă care înconjoară locația noastră, completate de serviciile prompte transformă CHIOS-ul în destinația perfectă pentru o evadare din cotidian, în plin centrul orașului de pe Someș. (sursa: Ziua de Cluj)

“Chios-ul a fost și rămâne un simbol al orașului Cluj-Napoca prin istoria și tradiția pe care le unește atât de frumos. Tocmai din acest motiv, în procesul de renovare a Chios-ului pe care l- am demarat la începutul acestui an, am investit în modernizarea sălii de evenimente până la cele mai mici detalii, în cele două terase și în ambientul general. Actualul design păstrează în totalitate stilul arhitectual al clădirii, la care am adăugat o notă de contemporaneitate aparte. Cei care vor veni pe terasele Chios, vor putea savura preparatele din noul meniu internațional, asociate cu băuturi și vinuri atent selectate pentru toate gusturile, într-un cadru cu iz mediteranean. De asemenea, evenimentele organizate la Chios vor fi memorabile prin atmosferă, gastronomie, atenţia la detalii şi servicii impecabile. Arhitectura clădirii, terasa şi decorurile atent alese îmbină în mod inspirat tradiţionalismul cu avangardismul rafinat întregind tabloul unei eveniment special.”, a declarat Ovidiu Cioci, Managerul locației.

error: Content is protected !!