Cluj: PARINTI INCONSTIENTI Si-au lasat copilul inchis in masina la peste 30 de grade si au intrat in Salina Turda! Ce artrebui sa pateasca astfel de parinti?

Updated on august 22, 2014

Doi părinți inconștienți și-au lăsat copilul închis în mașină, deși afară erau 30 de grade celsius, și au intrat în Salina Turda. Micuțul a stat în mașină mai bine de două ore, până când, alertate de plânsul său, două femei s-au chinuit să deschidă portiera mașinii și să îl scoată afară.

44

Întâmplarea a fost povestită pe Facebook de femeia care a reușit să scoată copilul din mașină.(sursa: voceatransilvaniei.ro)

„20 Aug, concediu, vizită programată la Salina Turda. Ajungem la intrarea veche în jur de ora 16h 08 min și parcăm. Afară, 30 de grade și soare puternic. Ne atrage atenția o doamnă (cea din stânga mea cu fetița de mână), care întreba în stânga și în dreapta dacă știe cineva cine este cu o mașină din parcare, unde plânge un copil de vreo 2 ore. Ma îndrept spre mașina indicată (cea din poză), parcată la soare, fără nici un fel de parasolar sau ceva în geam, unde găsesc un bebeluș nu mai mare de 4-5 luni, care plângea de mama focului, roșu tot, transpirat leoarcă și cu picături de apă curgând pe el, tremurând, cu simptome de hipertermie! Mașina avea geamurile din față deschise aproximativ 5-6 cm, însă din nefericire afară nu mișca o frunză. Am anunțat personalul de la poarta salinei, rugând sa cheme părinții. Aceștia ne-au comunicat ca părinții au intrat de vreo 2 ore în salină”, a scris pe facebook, Dana Marina Ionescu.

777
Doamna care a hidratt bebelușul

Femeia povestște că a reușit să deschidă portiera mașinii, a scos bebelușul afară și s-a așezat cu el la umbră, unde a încercat să îl hidrateze cu biberonul. Părinții micuțului au ajuns în parcarea mașinii după alte câteva zeci de minute.

error: Content is protected !!