Cluj: Companiiile o iau la fuga in cadrul Crosului Companiilor

Updated on august 26, 2014 În septembrie, timp de o zi, companiile vor concura între ele într-un mod inedit: nu-şi vor mai măsura cifra de afaceri, ci se vor lua la fugă între ele, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Crosului Companiilor.

fuga

Evenimentul, ce va avea loc în 21 septembrie, este o competiţie sportivă cu specific organizaţional, fiind, în acelaşi timp, un eveniment social dedicat exclusiv angajaţilor companiilor. Aceştia se vor întrece în alergare, în probele individuale sau pe echipă, pe un circuit creat pe străzile din centrul oraşului Cluj-Napoca.

Startul se va da la orele 10:00 în Piaţa Unirii, alergătorii urmând traseul: Piaţa Unirii Sud – Str. Eroilor – Str. Baba Novac – Str. Iuliu Maniu – Piata Unirii( est ) – Piata Unirii Sud – Str. Napoca – Piaţa Unirii.Traseul se va parcurge de trei ori, iar distanţa totală masoară aproximativ 5 km.

Crosul propriu-zis va fi completat cu reprize muzicale, respectiv cu sesiuni de încălzire şi cu festivităţi de premiere. (sursa: Ziua de Cluj)

“Atunci când am creat acest eveniment, am avut în vedere obiectivul de a promova sportul şi valorile sportului între angajaţii companiilor, considerând că practicarea alergării reprezintă o alternativă sănătoasă, practică şi simplă, pentru a echilibra stilul de viata sedentar al muncii de birou. Mai mult, Crosul Companiilor este gândit ca un spectacol al alergării, menit a oferi participanţilor şi publicului o experientă complexă de sport şi relaxare”, a declarat Horaţiu Morar, fondatorull Asociaţiei Runners Club.

Crosul Companiilor este un eveniment organizat de Runners Club în patru oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Oradea şi Braşov. Scopul său este un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, având şi valenţe educative, care ţin de trăsăturile unui angajat model.

error: Content is protected !!