Cluj: S-a deschis sezonul la plaja in centrul orasului :)

Updated on iulie 3, 2014 Zi frumoasă, cu soare, pentru clujenii care au ieșit la plimbare în Parcul Central. Bonus: tinerele care au ieșit la plajă.

Impresionat de frumusețile din parc, un cititor citynews.ro a trimis o fotografie cu tinerele aflate la plajă în Parcul central:

“De la verdele semaforului la picioarele cam palide, așa-i înțelegem și noi pe șoferii care…uită să pornească de la stop, pentru că în centrul Clujului se face…plajă.”

“Sufletul orașului este tot mai des inundat de puștoaicele care vor să prindă puțină culoare. Cam palide, cele două domnițe s-au gândit că spațiul verde din Parcul Central e perfect pentru lectura de seară și puțin bronz înainte de apus. Cu păturică și crema de protecție s-au așezat frumos lângă marginea drumului…la plajă, spre deliciul trecătorilor, care la zărirea membrelor inferioare au uitat să pornească de la semafor, chiar dacă culoarea verde le permitea acest lucru. Astfel, în timp ce unii își oxigenau creierul la o tură de alergare sau își plimbau copiii, cele doua tinere profită cum știu ele mai bine de spațiul verde și de soarele, care la această oră nu arde, ci nuanțează frumos pielea. Seară frumoasă domnițe, indiferent de vreme!”

city

error: Content is protected !!