Cluj: Pod nou peste paraul Nadas – astazi au inceput lucrarile

Updated on iulie 8, 2014

De azi, 8 iulie 2014, circulaţia pe strada Oaşului va fi închisă în zona podului peste pârâul Nadăş, pentru lucrările de demolare a podului existent şi de construire a unui nou pod, anunță primarul Emil Boc pe pagina sa oficială de facebook.

pod-nadas

Circulația rutieră va fi deviată pe străzile adiacente (Maramureşului, Gării, Giordano Bruno) până în luna noiembrie, când este estimată finalizarea lucrărilor la pod, iar în locul tramvaielor vor fi introduse pe ruta respectivă autobuze, la fel cum s-a procedat pe perioada lucrărilor de modernizare a liniei tramvai.

Lucrările fac parte din proiectul privind reabilitarea tramei stradale adiacente liniei de tramvai, în cadrul căruia, pe lângă reconstrucția podului peste Nadăș, vor fi modernizate podurile peste Valea Chintăului, canalul Morii şi podul Horea, lucrările la acesta din urmă fiind deja demarate.

”Cer scuze clujenilor pentru disconfortul creat de toate aceste lucrări de infrastructură. Sunt investiții necesare – podul peste Nadăș spre exemplu, odată reconstruit, nu va mai necesita astfel de lucrări majore timp de cca. 70 de ani. Vă asigur că urmărim desfășurarea lucrărilor și facem tot posibilul să avansăm cât mai repede”, a declarat primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!