Chiriile la garsoniere in Cluj: intre 150 si 200 de euro

(Last Updated On: May 9, 2014)

Locuinţele cu două camere se închiriază la Cluj-Napoca începând cu 250-350 de euro pe lună, însă urcă şi până la 500 de euro pentru cele foarte bine amenajate şi utilate, potrivit unei analize a agenţiei imobiliare Edil.

Apartamentele cu 3 camere se încadrează între un minimum de 300 de euro pe lună şi un maximum de 500 de euro pe lună, chiar şi mai multe pentru apartamente în vilă cu suprafeţe generoase şi cu dotări de excepţie. 
 
De regulă, apartamentele din ansamblurile rezidenţiale sunt mobilate şi dotate modern, motiv pentru care sunt adesea preferate de chiriaşi, în defavoarea apartamentelor vechi, relevă analiza. (sursa: Ziua de Cluj)
 
“Faptul că un apartament are o amplasare favorabilă nu mai este suficient pentru a-şi găsi locatar. Localizarea este factorul decisiv în tranzacţionarea unei proprietăţi. După şase ani de recesiune, pe segmentul închirierilor de apartamente, poate fi observată formarea unui nou trio, ce ar putea sună cam aşa: localizare, preţ, calitate”, precizează reprezentanţii Edil Imobilare.