BESTEngineer – Targ de joburi pentru Ingineri si Experti IT, in weekend la Cluj-Napoca

(Last Updated On: May 8, 2014)

BESTEngineer vine pentru a II-a oara la Cluj-Napoca, pe 9 si 10 mai 2014. Companii renumite din domeniul Inginerie si IT cauta candidati cu experienta, ingineri aflati la inceput de drum si studenti cu profil tehnic.

best-engineer

BESTEngineer este singurul targ de joburi dedicat in totalitate inginerilor si expertilor IT, care are scopul de a aduce in acelasi loc companii aflate in cautare de ingineri si ingineri experti IT aflati in cautare de noi oportunitati de cariera.

Printre companiile expozante se numara Audi Hungaria, Contact Singapore, Emerson, Kilpatrick International, Kromberg&Schubert Romania, Lugera – The People Republic, Noerr, Purolite, AROBS Transilvania Software, Fujikura Automotive, precum si multe alte companii din tara. (sursa: stirileprotv.ro)

Toti cei care sunt in cautarea unui job sunt asteptati vineri, 9 mai, intre orele 10.00 -17.00 si sambata, 10 mai, intre orele 10.00-18.00 la Hotel Opera Plaza din Cluj.

La standurile companiilor participante, persoanele interesate vor avea ocazia sa comunice direct cu reprezentantul departamentului de HR, cu sansa de a fi recrutati.