(Last Updated On: March 13, 2014)

Şeful Serviciului Inspecţii din cadrul DSV Cluj, Mircea Olimpiu Lucaciu, este suspectat în dosarul „mafiei“cărnii că a anunţat patronul unei firme care are o reţea de magazine în toată Transilvania. Surse din anchetă spun că atât Mircea Lucaciu, cât şi acel inspector OPC Cluj sunt cercetaţi în stare de libertate.

cluj-2014

Potrivit unor surse din anchetă, consilierul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare este Mircea Olimpiu Lucaciu, şef Serviciu Inspecţii în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare din judeţul Cluj.

„ L.O.M., având calitatea de consilier în cadrul A.N.S.V., cu privire la care în cursul zilei de 12.03.2014, s-a dispus extinderea şi  începerea urmăririi penale, suspectat fiind pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului; în cauză există suspiciunea rezonabilă că, după ce a luat la cunoştinţă despre faptul că urmează a se efectua un control la magazinele aparţinând unei societăţi comerciale, privind punerea în vânzare a produselor de carne alterate, a anunţat pe suspectul C.R.B (administratorul societăţii comerciale) asigurând acestuia timpul necesar pentru a ascunde marfa alterată“, se arăta în comunicatul dat, de dimineaţă, de DIICOT. (sursa: adevarul.ro)

Lucaciu a aflat de control şi l-a atenţionat pe C.R.B., Bogdan Radu Curticiu, directorul firmei Michelangelo SRL.