(Last Updated On: March 6, 2014)

Târgul internaţional destinat doar cadrelor medicale „Cariere în Alb“ va avea loc în 8 ţări europene în lunile martie şi aprilie. În România va avea loc pe 22 martie la Timişoara, pe 23 martie la Cluj, pe 29 martie la Bucureşti, pe 31 martie la Craiova şi pe 5 aprilie la Iaşi.

Careers in White International organizează evenimente în România, din anul 2008, sub denumirea de Cariere în Alb. Ediţia a zecea va aduce angajatori noi, cu focus sporit pe recrutarea de medici rezidenţi şi specialişti, asistenţi, stomatologi şi kinetoterapeuţi, iar în rol secundar sunt vizaţi studenţi, farmacişti, cercetători, moaşe. Evenimentul este deschis tuturor candidaţilor din domeniul medical, indiferent de specialitate şi experienţă.

medici

Intrarea este liberă. Candidaţii sunt sfătuiţi să aibă la ei un CV actualizat. Ofertele sunt valabile pentru ţări precum Germania, UK, Irlanda, Franţa, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria şi Orientul Mijlociu. În cadrul târgului pot aplica toate specializările medicale. (sursa: adevarul.ro)

Târgul de joburi medicale va avea loc şi în Croaţia, Slovacia, Ungaria, Portugalia, Spania, Bulgaria şi Grecia. Sezonul va culmina cu ediţia online a târgului, la Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc între 9 şi 29 iunie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.

Careers in White International (Cariere în Alb) este o platformă destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potenţiali angajatori din domeniul sănătăţii. Posturile vacante sunt pentru toate specialităţile medicale şi pornesc de la salarii de 2 200 de euro pentru asistenţi şi medici rezidenţi şi ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialişti, incluzând cursuri de limbi străine şi consiliere în cariera medicală, în sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

În România, Cariere în Alb va avea loc în perioada 22 martie – 5 aprilie: Timişoara – 22 martie la UMF Timişoara – Club Hyperion (P-ţa Eftimie Murgu, nr. 2) Cluj-Napoca – 23 martie la Casa de Cultură a Studenţilor (P-ţa Lucian Blaga, nr. 1-3) Bucureşti – 29 martie la UMF “Carol Davila” Bucureşti (str. Eroii Sanitari, nr. 8) Craiova – 31 martie la Casa de Cultură a Studenţilor (str. Eugeniu Carada, nr. 10) Iaşi – 5 aprilie la Teatrul Luceafărul (str. Grigore Ureche, nr. 5)