(Last Updated On: March 6, 2014)

Primarul Emil Boc a anunțat miercuri că a identificat o zonă de aproximativ 2.000 mp în cartierul Mănăștur, unde e posibilă construcția unui nou parking suprateran.

parcari

“La acest moment există o situație juridică neclarificată care ne împiedică să utilizăm întreaga suprafață – o fâșie din acel domeniu public este revendicată – astfel că, am decis să începem cu proiectarea unui parking de 400 de locuri pe zona nerevendicată, iar după soluționarea aspectelor juridice să extindem proiectul, în funcție de analizele ulterioare”, susține Emil Boc.

În zona respectivă, adiacentă străzii Primăverii, sunt aproximativ 10-15 garaje, este un teren înclinat, spațiu viran neutilizat – este singurul spațiu pe care municipalitatea îl are la dispoziție la acest moment în Mănăștur, explică primarul pe pagina sa de Facebook.

“Am demarat validarea procedurii pentru proiectare la ANRMAP iar licitația va fi trimisă pentru publicare SEAP în această săptămână. După aprobarea PUD-ului vom putea merge mai departe. Este un proiect viabil iar pe măsură ce avansează vom comunica toate detaliile”, a încheiat Emil Boc.

sursa: buzznews.ro