(Last Updated On: March 10, 2014)

Clujul a doborât sâmbătă, 8 martie, recordul mondial la cele mai multe persoane care se rujează simultan timp de un minut. 1.384 de persoane s-au rujat timp de un minut folosind rujurile şi oglinzile primite la intrare. Recordul a fost omologat imediat de către reprezentatul Guinness Book care a venit special de la Londra, Mark Gerard McKinley. Participantele au fost de toate vârstele, de la adolescente până la pensionare.

Clujul a intrat, oficial, în Cartea Recordurilor, de Ziua Femeii, după ce 1.384 de persoane s-au rujat timp de un minut. Recordul iniţial era deţinut de capitala Venezuelei, Caracas, unde în august 2012, 1.002 femei şi bărbaţi s-au rujat timp de un minut într-un centru comercial. (sursa: adevarul.ro)

cluj-record

 

Evenimentul a început în jurul orei 18.00, când trebuia să te înarmezi cu multă răbdare ca să întri în  Iulius Mall. La parterul mall-ului s-a desfăşurat acţiunea, iar „maestru de ceremonii“ a fost realizatorul tv Cătălin Măruţă.

Acesta le-a explicat doamnelor şi domnişoarelor că regula care trebuie respectată pentru dobândirea titlului e să se rujeze timp de un minut, fără pauze.