(Last Updated On: February 6, 2014)

Vineri, 7 februarie 2014, are loc cea de-a patra edite a Saptamanii Casatoriei, cel mai mare eveniment din Romania dedicat cuplurilor casatorite. Motto-ul editiei 2014 este: “Fa o prioritate din casnicia ta!”

In Cluj-Napoca echipa de organizare a evenimentului a pregatit trei seri pe tema familiei si o cina romantica.

Astfel, luni, 10 februarie 2014 de la ora 18.00 la Cinema Marasti se va difuza video-ul numit “Cum sa ramai casatorit/a fara sa ii scoti ochii”. Marti, 11 februarie 2014, cuplurile casatorite vor putea urmari la Cinema Marasti tot de la ora 18.00 video-ul Arta Casniciei – “Dragostea Apare” si un moment artistic cu asrtistul plastic Petru Leahu. Ziua de 12 februarie vine tot cu un program special, care va incepe de la ora 18.00 cu filmul “Courageous” si va continua cu un recital “Cantabile Quartet” si un moment coregrafic prezentat de grupa de balet a Palatului Copiilor.

saptamana-casatoriei

In toate serile intrarea este libera. Cina romantica va avea loc joi, 13 februarie, de la ora 18.00 intr-o sala de evenimente din Cluj.

Pe langa aceste manifestari, in Saptamana Casatoriei 2014, 7-14 Februarie, vor avea loc in Cluj-Napoca numeroase alte evenimente, gazduite de ONG-uri, biserici si institutii, precum si promo-uri si reduceri oferite cuplurilor casatorite de firme din diverse domenii.

In  Cluj-Napoca sub egida Saptamanii Casatoriei s-au pregatit aproximativ 40 de evenimente pe tema familiei precum si peste 20 de promo-uri si oferte speciale din partea unor restaurante, florarii, magazine de cadouri, librarii etc.

sursa: stirileprotv.ro