(Last Updated On: February 12, 2014)

Crescatorii de pasari si animale mici din Turda si Campia Turzii au organizat o noua expozitie in care si-au prezentat cele mai frumoase exemplare. La expozitie au fost prezenti aproape 200 de porumbei.

 expozitie-pasari

 Expozitia organizata in sala de sport a Colegiului Tehnic din Turda a avut ca vizitatori atat adulti cat si copii, care au putut sa admire porumbei, gaini de rasa si pitice, dar si iepuri.

Crescatorii au adus in expozitie cele mai frumoase exemplare, unele cu premii la diferite concursuri nationale sau internationale. Au fost aproape 200 de porumbei: de la Jucatori de Galati si Ardeal, la elegantii Gulerati sau Gusati Englezi. Si gainile de rasa, cele pentru carne sau pentru oua, au incantat asistenta. Vizitatorii au putut sa vada dar si sa cumpere gaini din rasele Brahma, Susex, Rod Island, dar si rase pitice.

La expozitie ca si la vanzare au fost aproape 40 de iepuri, din rasele Fluture, Urias Belgian sau Alb ori Californian. Unele exemplare au fost doar prezentate vizitatorilor, in timp ce unele exemplare au fost aduse pentru vanzare.

sursa: stirileprotv.ro