Cel mai inalt depozit de produse congelate din Europa construit la Campia Turzii

(Last Updated On: February 7, 2014)

Macromex, cel mai mare business local în domeniul distribuţiei de produse congelate, a finalizat o investiţie de 17 mil. euro într-un depozit de produse congelate la Câmpia Turzii, judeţul Cluj. Investiţia a fost susţinută din resurse proprii şi dintr-o finanţare acordată companiei Macromex  de către BCR. Lucrările au fost realizate de către compania clujeană de construţii ACI, care a realizat şi construcţia stadionului de 36 mil. euro de la Cluj.

macromex

’’Câmpia Turzii este o regiune cu un potenţial extrem de mare în ceea ce priveşte forţa de lucru calificată. Astfel, peste 500 de oameni au fost implicaţi în construcţia complexului logistic din Câmpia Turzii, fiind create mai mult de 100 de locuri de muncă directe şi indirecte’’, au declarat reprezentanţii companiei Macromex.

Întreaga construcţie ocupă o suprafaţă de 6.900 mp, o capacitate de stocare de 17.000 de paleţi, depozitul urmând să intre în funcţiune în luna aprilie. În 2012, compania Macromex, controlată de omul de afaceri Dan Minulescu, a avut afaceri de 484,2 mil. lei (109 mil. euro), cu un număr mediu de 394 de angajaţi.

sursa: zf.ro