(Last Updated On: January 8, 2014)

Primăria Cluj-Napoca anunţă că locuitorii orşaului îşi pot plăti taxele şi impozitele şi online. Măsura vine să evite aglomeraţia specifică acestei perioade.

taxe-si-impozite

Cei care nu vor să piardă timpul la coadă au acum o alternativă foarte eficientă. Pentru asta trebuie să acceseze site-ul primăriei Cluj Napoca, la secţiunea “taxe şi impozite”, aici.

Primăria mai pune la dispoziţie cetăţenilor posibilitatea de a plăti online şi alte taxe care ţin de Evidenţa Populaţiei (eliberare carte de identitate, viză de reşedinţă etc.), precum şi amenzi aici.

Taxele si impozitele locale nu se maresc in 2014 la Cluj-Napoca 

Primarul Emil Boc a anunţat că taxele şi impozitele nu se măresc la Cluj Napoca: “Proiectul pe care l-am propus Consiliului Local, de a mentine nivelul actual al taxelor si impozitelor locale in anul care urmeaza, a fost aprobat in ultima sedinta. Astfel, atat persoanele fizice cat si persoanele juridice au un sprijin real la Cluj-Napoca prin politicile fiscale pe care le promovam. Mentionez ca firmele care isi desfasoara activitatea in parcurile industriale clujene vor plati cel mai mic impozit posibil in conditiile actuale ale Legii ( 0,25% ) si ca mentinem beneficiile fiscale pe care le acordam pentru cladirile “verzi” construite in municipiu – 50% reducere la obligatiile bugetare”.

Doar opt oraşe din ţară au anunţat creşteri a taxelor şi impozitelor locale, printre care Constanţa,  Baia Mare, Vaslui, Râmnicu Vâlcea, Focşani, Giurgiu, Oradea şi Slatina.