Cluj: Apartamente de vanzare la Studium Green Campus

(Last Updated On: November 27, 2013)

Apartamente de vanzare la Studium Green Campus, 2 camere, 3 camere.

Din dorinţa de a oferi locuinţe mai sănătoase, eficiente din punct de vedere energetic şi cu un impact minim asupra mediului înconjurător, Studium Green SRL şi-a asumat rolul de pionier în domeniul construcţiilor sustenabile.

Cu o experienţă de zece ani în domeniul dezvoltării imobiliare, suntem promotorul primului complex de locuinţe din România aflat în curs de certificare verde BREEAM International Bespoke 2010.

Achiziţionând un apartament, clienţii noştri beneficiază de design personalizat şi confort sporit, prin izolare termică şi fonică. Costurile mici de mentenanţă şi operare pe durata de viaţă a clădirii, calitatea mediului interior şi diminuarea emisiilor de gaze cu efect de seră, datorită materialelor cu amprentă redusă de carbon, constituie avantaje suplimentare.

Localizare Apartamente de vanzare Studium Green Campus

Primul ansamblu rezidenţial cuprinde peste 600 de apartamente şi este situat pe strada Theodor Mihali, în proximitatea Iulius Mall, Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universităţii Babeş-Bolyai şi a Facultăţii de Ştiinţe Economice „Dimitrie Cantemir“, dar şi a mijloacelor de transport în comun.

Primul proiect, „CH1“, a fost finalizat în luna octombrie 2007. Cele 261 apartamente decomandate, cu una sau două camere, finisate la cheie, au fost vândute în totalitate în câteva luni după începerea construcţiei.

Situat în aceeaşi zonă, „CH2“ a fost finalizat un an mai târziu, în octombrie 2008. Cele 104 apartamente au fost predate semifinisate sau finisate, în funcţie de opţiunea clienţilor.

„CH3“ sau Studium Green Campus, complex rezidenţial format din 191 apartamente, este primul construit după standardele BREEAM International Bespoke 2010. Vânzările au acoperit 100% din portofoliu.

În luna aprilie 2009 am finalizat „CH4“, al patrulea imobil din complexul de pe strada T. Mihali. Cele 45 de apartamente cu una sau două camere au avut acelaşi succes de piaţă ca şi precedentele.

 

[scrollGallery id=6]