Foto Cluj. 1,500 de participanți. Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!”

Updated on iulie 12, 2018 S-a terminat Olimpiada Internațională de Matematică și Clujul nu ia pauză. Încep Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori, cu 1,500 de participanți.

Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!

Foto Cluj. 1,500 de participanți. Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!” 1 Foto Cluj. 1,500 de participanți. Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!” 2 Foto Cluj. 1,500 de participanți. Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!” 3

Un nou eveniment sportiv de talie internațională este găzduit de Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018. Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori sunt organizate în România, după 59 de ani, în perioada 15 – 24 iulie la Sala Polivalentă.

Sunt asteptați peste 1500 de participanți – sportivi, antrenori, staff tehnic, arbitri, oficiali, din 48 de țări. Urez << Bun-venit la Cluj! >> participanților și mult succes tinerilor sportivi ai României!!!


Foto Cluj. 1,500 de participanți. Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!” 4 Foto Cluj. 1,500 de participanți. Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!” 5 Foto Cluj. 1,500 de participanți. Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!” 6

Mai multe informații sunt disponibile pe paginile Federația Română de Tenis de Masă și website-ul evenimentului: http://eyc2018.com/”

error: Content is protected !!