„Zbor Cluj-București … Îmi iau niște cornulețe, un pahar cu apă și o cafea … Pe la jumătatea paharului de cafea … moment de panică interioară … Auăleu, nici nu mi s-a răcit cafeaua!”

Updated on august 31, 2017 Mulți se plâng că trenurile CFR au întârzieri mari, sunt murdare. Poate ar trebui să luăm în considerare zborurile cu avionul spre București. Atunci ar fi alt tip de probleme. De exemplu, durata scurtă a zborului. Wizz Air, Blue Air și Tarom, chiar sunt alternative pentru CFR.

Pe Facebook, Denisa Andreea Sabou  a scris: „Zbor Cluj-București
Îmi iau niște cornulețe, un pahar cu apă și o cafea. Le aranjez frumos pe măsuța din fața mea și mă gândesc că numai bine am timp să mănânc în liniște și să îmi savurez cafeaua (așa, ardelenește).
Privesc răsăritul, închid ochii și las ca primele raze de soare să îmi dezmierde pielea, fața…Sorb alene din cafea, mai iau o gură de apă și mă bucur de moment.

„Zbor Cluj-București ... Îmi iau niște cornulețe, un pahar cu apă și o cafea ... Pe la jumătatea paharului de cafea ... moment de panică interioară ... Auăleu, nici nu mi s-a răcit cafeaua!” 1

Totul suuuuper chill.
Pe la jumătatea paharului de cafea, se aude o voce la microfon care anunță că aterizarea se va face în 15 minute.

*moment de panică interioară*
“Auăleu, nici nu mi s-a răcit cafeaua!”

Tipele deja se plimbau pe culoar ca să strângă resturile.
“Ce să fac? Ce să fac?”
Și paaaaam. Am găsit soluția.

Shot cu jumătate de pahar de cafea. Shot cu jumatate de pahar cu apă plus un cornuleț întreg îndesat în gură în timp ce tipele așteptau amuzante după mine.
Problemă rezolvată”.

error: Content is protected !!