„Primăria Cluj-Napoca a amenajat o nouă bandă de circulație dedicată exclusiv transportului în comun, pe axa est-vest. Discret, fără televiziuni, fără tam-tam. În București, doar tentativa de a introduce o asemenea bandă a produs haos”

Updated on august 23, 2017 Primăria Cluj Napoca a implemantat, începând de ieri, 21 august, banda dedicată pentru transportul în comun pe axa Est-Vest, pe B-dul 21 Decembrie 1989 (între stația Someșul și strada Memorandumului, la intersecția cu strada Emil Isac).

Banda dedicată s-a realizat la bordură, în locul parcărilor care au fost desființate.

„Primăria Cluj-Napoca a amenajat o nouă bandă de circulație dedicată exclusiv transportului în comun, pe axa est-vest. Discret, fără televiziuni, fără tam-tam. În București, doar tentativa de a introduce o asemenea bandă a produs haos” 1

Amenajarea acestei benzi a avut parte de păreri contradictorii, dar a fost în general bine primită de clujeni, iar acum este folosită ca mijloc de comparație între primarul din Cluj și cel din București.

Pe Facebook, Grigore Cartianu, a scris: „Primăria Cluj-Napoca a amenajat o nouă bandă de circulație dedicată exclusiv transportului în comun, pe axa est-vest. Discret, fără televiziuni, fără tam-tam.

În București, doar tentativa de a introduce o asemenea bandă a produs haos.

Explicația e simplă: Primăria lui Emil Boc a făcut totul bine gândit, inclusiv prin amenajarea de parcări pentru mașinile care de obicei erau parcate pe banda de lângă trotuar.

Pe Vrăjitoarea din Voluntari n-o duce capul să facă așa ceva. Ea se pricepe doar la heirupisme televizate, s-o vadă lumea călare pe mătură.”

error: Content is protected !!