(Foto) Cum arată Gazonul Cluj Arena după Untold. Ultimele fotografii:

Updated on august 22, 2017 Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a postat pe Facebook fotografii cu gazonul de pe Cluj Arena, așa cum arăta el marți după-amiaza.

Pe Facebook, Alin Tișe a adăugat fotografii cu mesajul: „Din dorinta unei corecte informari a cetatenilor cu privire la starea gazonului de pe stadionul Cluj Arena in urma desfasurarii celei de a treia editii a festivalului international UNTOLD, Consiliul Judetean Cluj formuleaza urmatoarele precizari:

(Foto) Cum arată Gazonul Cluj Arena după Untold. Ultimele fotografii: 1 (Foto) Cum arată Gazonul Cluj Arena după Untold. Ultimele fotografii: 2

Potrivit constatarilor reprezentantilor firmei care se ocupa de mentenanta gazonului, la finalul celor patru zile in care sute de mii de oameni au intrat in incinta stadionului, terenul a fost afectat in proportie de doar 5% din suprafata totala, astfel incat, in momentul de fata, starea gazonului este una buna.

De asemenea, mentionam faptul ca, din garantia perceputa organizatorilor au fost deja schimbate portiunile afectate, iar pe restul suprafetei s-a efectuat suprainsamantare si fertilizare.

(Foto) Cum arată Gazonul Cluj Arena după Untold. Ultimele fotografii: 3 (Foto) Cum arată Gazonul Cluj Arena după Untold. Ultimele fotografii: 4

Intrucat este necesara o anumita perioada de timp pentru ca tratamentele administrate, inca din a doua zi, sa isi faca efectul si luand in considerare ca exista o durata tehnologica de refacere a firului ierbii, in aproximativ doua-trei saptamani de la interventiile efectuate gazonul de pe stadionul emblema al Clujului se va afla intr-o stare perfecta, complet refacut.

error: Content is protected !!